Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

Vevőszolgálat

M3 ROAD KFT
Grassalkovich Antal utca 5.
2100 Gödöllő
Telefonszám: +36 70 620 2594
Fax: +36 28 612 490
info@m3munkaruha.hu
Adószám: 10946556-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-068524 Pest-M-i Cégbíróság

Akciós termékek

Bolti ár (nettó) : 2 835 Ft
m3munkaruha ár 2 451 Ft
Bolti ár (nettó) : 735 Ft
m3munkaruha ár 467 Ft

Legnépszerűbbek

Bolti ár (nettó) : 6 621 Ft
m3munkaruha ár 5 900 Ft
Bolti ár (nettó) : 32 143 Ft
m3munkaruha ár 31 490 Ft

Hírek

arr3Diákok, tanulók munkaruha juttatása A tanulók számára is kötelező juttatás a munkaruha, az egyéni védőfelszerelés és a tisztálkodási... arr3A viszkóz szálból készült termékek előnyös tulajdonságaiA XIX. század végén született találmány forradalmasította a kelme gyártást. A vegyi eljárással... arr3Amit a szénmonoxid-mérgezésről tudni érdemes Fűtési szezonban szinte nem múlik el hónap a nélkül, hogy a szénmonoxid (vegyjele CO) - mérgezés... arr3Tűzoltó készülékek karbantartásáról   Fontos információ a tűzoltó készülékkel rendelkezők számára. A tűzoltó készülékeket minden... arr3Villanyszerelő cipő, bakancs helyett inkább csizmát kell választani?A villamosan szigetelő lábbelikre vonatkozó előírások A korábbi magyar szabvány... arr33M™ védőoverallok A 3M vállalat új típusú védőoveralljai az ipari munkahelyek igényei szerint lettek kifejlesztve Az... arr3Lebegő szennyeződések a levegőben. Tudta, hogy a szilárd részecskék akár 42 órán át is a levegőben... arr3Védőszemüvegek ápolásaA szemvédelem a megfelelő védőszemüveg kiválasztásával nem érvéget. A lencséket folyamatosan...


A viszkóz szálból készült termékek előnyös tulajdonságai

tetszetős színválasztékú részben viszkózból készült köpeny, tunikaA XIX. század végén született találmány forradalmasította a kelme gyártást. A vegyi eljárással növényi (jellemzően fenyőfa, bükkfa felhasználásával) cellulózból készült textíliák rendkívüli népszerűségnek örvendtek. A poliészter, műszál alapanyag megjelenése után már kevésbé használatosak, de például a munkaköpeny gyártásánál még ma is kedvelt.


Tulajdonságai:
- Nedvszívó képessége jobb mint a pamuté.
- A viszkózból készült ruhák finomak, lágyak, viselésük kellemes a bőrnek.
- A pamuthoz hasonlóan a viszkóz gyűrődésre hajlamos.
- Elektrosztatikus feltöltődés nagyon kicsi.
- Merevebb textileket is állítanak elő belőle.
- Nagyon jól festhetők és nyomhatók.
- A színek sokkal élénkebbek mint a pamut esetében.
- 40 fokon mosható, jól vasalható. 

NTBjN2EyM