Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

Vevőszolgálat

M3 ROAD KFT
Grassalkovich Antal utca 5.
2100 Gödöllő
Telefonszám: +36 70 620 2594
Fax: +36 28 612 490
info@m3munkaruha.hu
Adószám: 10946556-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-068524 Pest-M-i Cégbíróság

Akciós termékek

Bolti ár (nettó) : 10 724 Ft
m3munkaruha ár 9 348 Ft
m3munkaruha ár 16 905 Ft
Bolti ár (nettó) : 2 461 Ft
m3munkaruha ár 2 458 Ft

Legnépszerűbbek

Bolti ár (nettó) : 32 143 Ft
m3munkaruha ár 31 490 Ft
Bolti ár (nettó) : 1 690 Ft
m3munkaruha ár 1 336 Ft
m3munkaruha ár 11 635 Ft

Hírek

arr3Diákok, tanulók munkaruha juttatása A tanulók számára is kötelező juttatás a munkaruha, az egyéni védőfelszerelés és a tisztálkodási... arr3A viszkóz szálból készült termékek előnyös tulajdonságaiA XIX. század végén született találmány forradalmasította a kelme gyártást. A vegyi eljárással... arr3Amit a szénmonoxid-mérgezésről tudni érdemes Fűtési szezonban szinte nem múlik el hónap a nélkül, hogy a szénmonoxid (vegyjele CO) - mérgezés... arr3Tűzoltó készülékek karbantartásáról   Fontos információ a tűzoltó készülékkel rendelkezők számára. A tűzoltó készülékeket minden... arr3Villanyszerelő cipő, bakancs helyett inkább csizmát kell választani?A villamosan szigetelő lábbelikre vonatkozó előírások A korábbi magyar szabvány... arr33M™ védőoverallok A 3M vállalat új típusú védőoveralljai az ipari munkahelyek igényei szerint lettek kifejlesztve Az... arr3Lebegő szennyeződések a levegőben. Tudta, hogy a szilárd részecskék akár 42 órán át is a levegőben... arr3Védőszemüvegek ápolásaA szemvédelem a megfelelő védőszemüveg kiválasztásával nem érvéget. A lencséket folyamatosan...

» Bemutatkozás
M3munkaruha - Tűz- és Munkavédelmi Webáruház

Vevőszolgálat

 

Cégnév:

M3 ROAD KFT

Cím:

Munka- és tűzvédelmi szaküzlet 2100 Gödöllő, Grassalkovich Antal utca 5.

Telefonszám:

06-70-620-2594

E-mail címe:

info@m3munkaruha.hu

Weboldal címe:

 www.m3munkaruha.hu

Adószám:

10946556-2-13

Cégjegyzékszám:

13-09-068524 Pest-Megyei Cegbirosag. 1064 Buadapest , Rózsa u. 79.

Bankszámlaszám:

a számla kiállításával adjuk meg

Skype:

munkaruhabolt

 

Bemutatkozás

Vásárlóink:

- megismertek minket

- megkedveltek

- megbíznak bennünk


Több időt töltünk munkában, mint szeretteinkkel. Ez igaz minden egyes napunkra, sőt egész életünkre. Alkalmazkodnunk kell a munkabeosztáshoz, feladatokhoz és elvárásokhoz, ez pedig nagyon lekorlátozza a lehetőségeinket. Egyre nagyobb kihívás, hogy a munkaidő-szabadidő optimális arányát megtervezzük, fenntartsuk. Ilyen az élet, akár szeretjük akár nem. Akárhogy is, mi az m3munkaruha.hu-nál hiszünk abban, hogy a munkaruháinknak, munka lábbeliknek, védőeszközöknek hozzánk kell alkalmazkodnia és nem fordítva. Olyan védőeszközöket biztosítunk, amelyek megfelelnek a munkavédelmi előírásoknak, csak úgy, mint az egyéni igényeknek, akár hobbi, akár professzionális munkára használják is. Lényegében csak egy kis szünetet tartunk a munkaóráink között, ezért sose feledjük el, a munka életünk szerves része.


Termékeink közvetlenül az importőröktől származnak, így a kimagasló forgalomnak köszönhetően folyamatos akciókkal, alacsony árakkal szolgálhatjuk vásárlóink érdekeit.

Néhány jelentős gyártó beszállítónk: Lux OpticaL, JSP, Peltor, 3M, Parade, Lemaitre, Earline, Tidy Professional, Top-Lock, Eurotechnique, Sup Air Style.

Vállaljuk tűzvédelmi szabályzatok, felülvizsgálatok elkészítését, megtartását.

Forgalmazzuk a modern kor követelményeinek megfelelő tűzvédelmi eszközöket, tűzoltó készülékeket, tűzcsapszerelvényeket, szekrényeiket.

Jelentős kedvezményekkel várjuk az ország valamennyi településéről a felhasználókat, de még a tűzvédelmi szakembereket is, hiszen tőlünk importőri áron vásárolhatnak. Példaként néhány márka: AWG, VICTORIA,ROTECH, KODRETTA, Maxima. Elsősorban egyedi gyártású munkaruházati termékeinknek köszönhetően már az ország valamennyi táján ismertek termékeink. Szabászatunk egyedi tervek, minták alapján képes modellezni, munkaruhákat gyártani.

Minősített alapanyagok felhasználásával, gazdag színválasztékkal megvalósítunk minden egyedi elképzelést, önálló arculatot biztosítva minden megrendelőnek. Komplex megoldást kínálunk, feliratozással, hímzéssel biztosítjuk a legmagasabb reklámértéket. A szállítási határidőt a lehető legrövidebbre szabjuk (átlag 2 hét), s azt szigorúan tartjuk is. Gazdag áruválasztékunk bemutatása gödöllői szaküzletünkben megoldott, de vállaljuk nagyobb megrendelőink személyes megkeresését is.

Figyelem! Az áruház termékeire vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, nem tekinthető hibátlan és visszavonhatatlan ajánlatnak.

OWFkM2YwYm