Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

Vevőszolgálat

M3 ROAD KFT
Grassalkovich Antal utca 5.
2100 Gödöllő
Telefonszám: +36 70 620 2594
Fax: +36 28 612 490
info@m3munkaruha.hu
Adószám: 10946556-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-068524 Pest-M-i Cégbíróság

Akciós termékek

Hírek

arr3Diákok, tanulók munkaruha juttatása A tanulók számára is kötelező juttatás a munkaruha, az egyéni védőfelszerelés és a tisztálkodási... arr3A viszkóz szálból készült termékek előnyös tulajdonságaiA XIX. század végén született találmány forradalmasította a kelme gyártást. A vegyi eljárással... arr3Amit a szénmonoxid-mérgezésről tudni érdemes Fűtési szezonban szinte nem múlik el hónap a nélkül, hogy a szénmonoxid (vegyjele CO) - mérgezés... arr3Tűzoltó készülékek karbantartásáról   Fontos információ a tűzoltó készülékkel rendelkezők számára. A tűzoltó készülékeket minden... arr3Villanyszerelő cipő, bakancs helyett inkább csizmát kell választani?A villamosan szigetelő lábbelikre vonatkozó előírások A korábbi magyar szabvány... arr33M™ védőoverallok A 3M vállalat új típusú védőoveralljai az ipari munkahelyek igényei szerint lettek kifejlesztve Az... arr3Lebegő szennyeződések a levegőben. Tudta, hogy a szilárd részecskék akár 42 órán át is a levegőben... arr3Védőszemüvegek ápolásaA szemvédelem a megfelelő védőszemüveg kiválasztásával nem érvéget. A lencséket folyamatosan...

Kezdőlap » Munkavédelmi szandál

Munkaszandál, munkavédelmi szandál, védőszandál


Mikor viseljünk munkavédelmi szandált:


Ez a típusú lábbeli remek választás lehet abban az esetben, ha a munka jellegéből adódóan nincs szükség strapabíró, zárt vagy vízhatlan bakancsra, munkacipőre vagy csizmára és fontos számodra, hogy légáteresztő komfortos viseletben töltsd a napi munkaidőt. A munkaszandálok által nyújtott kiváló szellőzés könnyebbé teszi a nyári melegben történő munkavégzést, mindeközben talpátszúrás elleni védelmet nyújtva segít elkerülni a sérüléseket.


Munkavédelmi szandál, acélbetétes munkaszandálok

Forgalmazott márkáink: Panda, Bosco, Portwest, Cerva, RockSafety


Ft
Ft
 

m3munkaruha ár 2 967 Ft

Új


 

m3munkaruha ár 3 094 Ft

Új


 

m3munkaruha ár 6 628 Ft

Akciós


Akciós
Akciós


Akciós


 

m3munkaruha ár 9 446 Ft

Új


Akciós


 

m3munkaruha ár 10 185 Ft

Új


Új


Új
Akciós


Új
Akciós
 

m3munkaruha ár 11 126 Ft

Új
Akciós
Népszerű


Új
Akciós


 

m3munkaruha ár 11 858 Ft

Új


 

m3munkaruha ár 12 926 Ft

Akciós
 

m3munkaruha ár 13 447 Ft

Új
Akciós
AkciósMikor viseljünk munkavédelmi szandált:


Ez a típusú lábbeli remek választás lehet abban az esetben, ha a munka jellegéből adódóan nincs szükség strapabíró, zárt vagy vízhatlan bakancsra, munkacipőre vagy csizmára és fontos számodra, hogy légáteresztő komfortos viseletben töltsd a napi munkaidőt. A munkaszandálok által nyújtott kiváló szellőzés könnyebbé teszi a nyári melegben történő munkavégzést, mindeközben talpátszúrás elleni védelmet nyújtva segít elkerülni a sérüléseket.Választható színek: Fehér, fekete, barna stb.Kiváló árérték arány. Globális munkavédelmi-eszköz márkák kínálata olcsón.  Egész évben akciós munkavédelmi szandálok, munkaszandálok.

- Coverguard

- Panda

- Portwest

- Cerva


Védelmi képesség:

- O1 (munkaszandál)
- O2 (javított minőségű munkaszandál)
- S1 (orrmerevítő)
- S1P (Orrmerevítő és talpátszúrás elleni védelem)

Munkavédelmi szandálok, széles választéka akciós áron. Kiváló ár-érték arány. Remek minőségű strapabíró, nyári munkaszandálok.

M2JmZTA4