Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

Vevőszolgálat

M3 ROAD KFT
Grassalkovich Antal utca 5.
2100 Gödöllő
Telefonszám: +36 70 620 2594
Fax: +36 28 612 490
info@m3munkaruha.hu
Adószám: 10946556-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-068524 Pest-M-i Cégbíróság

Akciós termékek

Legnépszerűbbek

Hírek

arr3Diákok, tanulók munkaruha juttatása A tanulók számára is kötelező juttatás a munkaruha, az egyéni védőfelszerelés és a tisztálkodási... arr3A viszkóz szálból készült termékek előnyös tulajdonságaiA XIX. század végén született találmány forradalmasította a kelme gyártást. A vegyi eljárással... arr3Amit a szénmonoxid-mérgezésről tudni érdemes Fűtési szezonban szinte nem múlik el hónap a nélkül, hogy a szénmonoxid (vegyjele CO) - mérgezés... arr3Tűzoltó készülékek karbantartásáról   Fontos információ a tűzoltó készülékkel rendelkezők számára. A tűzoltó készülékeket minden... arr3Villanyszerelő cipő, bakancs helyett inkább csizmát kell választani?A villamosan szigetelő lábbelikre vonatkozó előírások A korábbi magyar szabvány... arr33M™ védőoverallok A 3M vállalat új típusú védőoveralljai az ipari munkahelyek igényei szerint lettek kifejlesztve Az... arr3Lebegő szennyeződések a levegőben. Tudta, hogy a szilárd részecskék akár 42 órán át is a levegőben... arr3Védőszemüvegek ápolásaA szemvédelem a megfelelő védőszemüveg kiválasztásával nem érvéget. A lencséket folyamatosan...

Kezdőlap » Lábbeli, Lábvédelem » Munkavédelmi sportcipők

Munkavédelmi sportcipők***A Munkavédelmi lábbelik új generációja***


Kényelmes Nyári munkaviselet

Munkavédelmi sportcipőink kialakítása, ötvözik a munkavédelmi megfelelőséget a kényelmet és 21. századi modern, trendi megjelenést biztosítanak.

Általános jellemvonások

- Könnyű biztonsági lábbelik.

- Szilikontól, lágyítószerektől és egyéb, a lakkok tapadását gátló szerektől mentes.

- Ortopédiai előkészítéshez és betétekhez alkalmas.

- Krómallergiások számára alkalmas.

- Kielégíti az EN ISO20345:2011 szabvány szerinti S1, S1 P, S2 vagy S3 védelmi osztályok követelményeit.

- Nagyon jó csúszásgátló tulajdonságú (SRC).

- Teljesíti az ESD-előírásokat, átmeneti ellenállása <35 megaohm

 


Ft
FtNWQwZTM