Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

Kezdőlap » Hallásvédők » 3M™ Peltor® zajvédő fültokok » Peltor X4P3 elektromosan szigetelt C0402016399999 sisakra fültok (SNR 32 dB)


        

Peltor X4P3 elektromosan szigetelt C0402016399999 sisakra fültok (SNR 32 dB)

Új Akciós

 

Átlátható ártörténet
Cikkszám: C0402016399999
Gyártó: 3M™ Peltor™
Szín: Lime
Zajszint Csökkentési képesség (SNR): 32 dB
Vonalkód: 4046719695522
Bolti ár (nettó) : 13 875 Ft
m3munkaruha ár (nettó) : 12 264 Ft
m3munkaruha ár (bruttó) (27 %):
15 575 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
   

Termék jellemzők

Peltor X4P3 elektromosan szigetelt fluo sárgászöld sisakra szerelhető fültok (SNR 32 dB)

- elektromosan szigetelt (440V) stabil, szellős, védett, Optime megoldású, állítható ikerpánt svédacél belsővel
- forradalmi 3M újítás: nagy teljesítmény extrém keskeny profil kialakítással
- speciális, vékony csillapítóbetétek és szigetelőgyűrűk
- fluoreszkáló sárgászöld szín, 3M szem- és légzésvédőkkel való kompatibilitás, eszközön feltüntetett gyártási idő
- levétel után sem érnek össze a kagylók, segítve a teljes kiszellőzést
- csekély súly, kiemelkedő akusztikus védelem alacsony frekvenciájú zajokkal szemben, nehézipari, bontási munkáknál is kiváló
- X4P3 (32334) sisakra rögzíthető pánttal

SNR33dB EU szabvány: EN352-1, EN352-3

Minimum rendelési egység 10 db. Ezen felül is 10db-onként vásárolható.


Nagy hallásvédelmi eszköz CE

A 3M™ PELTOR™ X4 fülvédők könnyű és vékony hallásvédők, amelyek innovatív habszivacs fülkagylóbetétekkel és távtartókkal rendelkeznek, amelyek segítik a csillapítás fokozását és védelmet nyújtanak az alacsony frekvenciák ellen akár 33 dB-ig. Elektromosan szigetelt, kettős fejpánttal rendelkeznek, amely csökkenti a fej tetején kialakuló hőképződést. A közepes és magas zajszintek elleni nagy teljesítményű hallásvédelemhez használja a 3M™ PELTOR™ X4 fülvédőt. A 3M PELTOR X4 fülvédők élénkzöld színkóddal vannak ellátva, így egyszerűen kiválasztható a megfelelő védelmi szint az X sorozatból. A 3M legendás hallásvédelmi ismereteit a fejlett technológiával kombináló fülvédőink speciálisan tervezett távtartót és új fülpárna-technológiát tartalmaznak, amely a zajcsökkentést a felesleges tömeg és súly nélkül javítja. Ez azt jelenti, hogy az X4 könnyű és még áramvonalasabb más nagy csillapítású fülvédőkhöz képest, miközben akár 33 dB-ig csökkenti a zajt. Az elektromosan szigetelt, kettős fejpánt kialakítása segít csökkenteni a fej tetején kialakuló hőképződést, a műanyaggal bevont rozsdamentes acélhuzal pedig a 3M által kínált legstrapabíróbb fejpántot teszi. Egyszerre erős és kényelmes, mivel a lapos, széles fejpánt puha műanyag bevonattal rendelkezik, amely stabil nyomást biztosít a fej tetején. A szabadon lévő fém hiánya azt jelenti, hogy a termék "dielektromos", ami elektromos ellenállást biztosít a szikra vagy töltés kockázatával járó alkalmazásokhoz. A gondosan formázott csúszkák biztosítják, hogy a fülvédő könnyen beállítható legyen a fejre helyezve. A széles, puha habszivacs fülpárnák segítik a dolgozók kényelmét, míg a vékony csészék jobb kompatibilitást biztosítanak más biztonsági felszerelésekkel. A higiéniai készletként kapható párnák és habbetétek könnyen cserélhetők, ha elhasználódnak vagy megsérülnek, ezzel segítve a termék élettartamának meghosszabbítását. Sisakra szerelhető vagy nyakpántos modellként is kaphatók.

Translated with DeepL

YTcwN